Rukometni turnir


Izleti brodom


Korisnička podrška

Privatni
Smještaj:Makarska Rivijera

 

BRELA BAŠKA VODA PROMAJNA BRATUŠ KRVAVICA

MAKARSKA

TUČEPI PODGORA DRAŠNICE IGRANE ŽIVOGOŠĆE DRVENIK ZAOSTROG GRADAC

 

Jedna od najljepših rivijera na svijetu je Makarska Rivijera, 60 km duga regija sa vrlo razvijenim ljetnim i zimskim turizmom, nudi brojne sportske i rekreacijske aktivnosti , kako na moru tako i na kopnu .

Zivogosce porat Brela porat Brela

Nakon obnove zbog potresa koji se dogodio 1962.godine, Makarska rivijera postaje jedno od najpoznatijih turističkih odredišta na Hrvatskom jadranu.

Prekrasnu obalu Makarske rivijere uljepšuju mjesta kao što su Tučepi , Podgora , Živogošće , Igrane , Brela , Baška Voda , to su samo neki od većih mjesta smještenih na Makarskoj rivijeri , a smješteni su neposredno u blizini grada Makarske, srca Makarske rivijere.

Promajna Tucepi, plaza hotel Jadran Tucepi porat

Makarsko primorje je obalno područje u smješteno u centralnoj Dalmaciji, proteže se od uvale Vrulje na na sjeverozapadu i rta Višnjica ( u blizini grada Ploče ) na jugoistoku .

To je područje gdje planina ljubi more, gdje ne rijetko u istom danu možete uživati u snježnoj idili na planini Biokovo i osvježiti se u kristalno ćistom moru.

Planina Biokovo se spušta sve do obale u nizu litica i kotlina, stvarajući impresivnu sliku. Uz obalu se protežu kilometarski duge prekrasne šljunčane plaže po kojima je Makarska rivijera jako poznata.

Krvavica marina Baska Voda luka Baska Voda plaza

Centar Makarske rivijere je Grad Makarska. Na sjeverozapadu od Makarske nalaze se mjesta Brela , Baška Voda , Promajna , Bratuš i Krvavica . Na jugoistoku su Tučepi , Podgora , Drašnice , Igrane , Živogošće , Blato , Drvenik , Zaostrog , Gradac , Brist i Podaca .

Makarska rivijera nudi gostima mogo raznolike smještajne kapacitete, poput privatnog smještaja - apartmani, hotela , vila i kampova, kuća za odmor, seoskih kuća.

Zivogosce Porat Zivogosce Porat

 

Brela - Ulaz u Makarsku rivijeru

Baška Voda - Jedinstveni doživljaj mora i planine

Promajna - Pogodno za obitelji s djecom

Bratuš - Malo ljupko mjesto

Krvavica - Raj za nautičare

Makarska - Dragulj rivijere

Tučepi - "Plavo- zeleni raj "

Podgora - Morska kraljica

Drašnice - "Gdje more ljubi žal"

Živogošće - Ruralno naselje

Drvenik - Mali grad

Gradac - Krajnji biser rivijere