Bookmark and Share


Handball Tournament

restaurants
Restaurants


 

     
 
Makarska városa
Dalmácia és a Makarskai Riviéra kulturális, gazdasági, közigazgatási és szórakozó központja. A sokéves turisztikai tradíciók a horvát tengerpart egyik legvonzóbb desztinációjává tették. Egyedülálló szépsége első látásra szembetűnik. A Biokovo-hegység csupán néhány kilométerre magasodik a kristálytiszta Adriai-tengertől, mely nagy vonzerőt jelent azok számára, akik nagy vakációt terveznek, és igazán jól szeretnék érezni magukat.
                 
 
   
                 
Kultúra
A város történetéről a kolostorok, a puhatestűek múzeuma, a Szent Márk székesegyház, a Szent Philip és a Szent Péter templom, a Vepric szentély, a Kačić tér, múzeumok és képtárak árulkodnak, de a köves utcák, terek, strandok és a Biokovo-hegység csúcsai is a kultúra ismertetőjegyei.
                 
 
     
 
Szórakozási lehetőségek
Makarska sokféle szórakozási lehetőséget kínál. Paplanernyőzést, vízről felszálló sárkányrepülőzést, siklóernyőzést a Biokovóról; továbbá autó-, kerékpár-, jet-ski-, hajó-, és vízibicikli-kölcsönzésre is lehetőség van. Egynapos hajókirándulások kertében felfedezhetjük a szemközti szigeteket, de teniszezhetünk is a városi teniszpályán. Ezen kívül gyalogtúrák, búváriskola és még sok minden más várja a kedves vendégeket.
                 
 
     
                 
Strandok
A hosszú partszakasz a tisztavizű, kavicsos strandokról, a fenyőerdők csendjéről és az örökös napsütésről nevezetes. A parton aggodalom nélkül napozhatnak vagy koktéloznatnak, mivel jól kiképzett vízimentők figyelik a fürdőzőket. Azok, akik nem kedvelik a fürdőruhát, az egész partvonal mentén találhatók nudista strandok.
                 
   
       
                 

Éjszakai élet
A szórakozásról Makarska diszkóklubjai, koktélbárjai, kaszinói és night clubjai gondoskodnak egészen a korareggeli órákig. A koktélokat híres mixerek készítik, míg a talpalávalót profi lemezlovasok szolgáltatják. Látogassanak meg minket, és győződjenek meg maguk e hihetetlen partikról!

 
                       
       
                       
           
       
Weather in Makarska
           
                       
 
       
Copyright Makarska-Online.Net
         
     
 
     
 
Rent-a-boat


Autumn in Makarska

Ügyfélszolgálat

Makarska Apartmanok
: