Makarska  
 
croatia
english
 
german
Swedish
 
Italian
Slovak
 

 


Jesen na Makarskoj Rivijeri
 
 
Posjetite Makarsku u Rujnu i Listopadu i uživajte u čistim, prekrasnim plažama. Doživite čaroliju dalmatinske obale obasjane jesenskim suncem !
       
 
Ne kaže se uzalud da su Mediteranske plaže najljepše u jesen i proljeće neopterećene brojnim turistima. Velika ponuda privatnih apartmana po niskim postsezonskim cijenama može biti samo još jedna pogodnost i razlog da Makarsku i Rivijeru posjetite baš u postsezoni - rujnu i listopadu . Ako pitate stanovnike Makarske, svi će vam odreda potvrditi da je rujan najljepši mjesec za ljetne radosti, naravno zbog već navedenih razloga.
       
 
Uz bistro more i čiste plaže tu su mnogobrojne mogućnosti za razne aktivnosti, posjetite Welness, Fitness, istražite beskrajne biokovske planinske staze, zaigrajte tenis na vrhunskim Makarskim tenis terenima, uživajte u svežem primorskom zraku, vozite bicikl obalom, probajte paragliding...samo izaberite prema vlastitim sklonostima.
         
 
Ako ne volite gužvu i želite istinski odmor od svakodnevice tada je jesen na Makarskoj Rivijeri pravi potez za Vas. Turističke gužve su već iz nas, ali visoke temperature i dalje ostaju, vrijeme idealno za bezopasno sunčanje i kupanje u bistrom moru. Kušajte vrhunske specijalitete u restoranima s originalnim tradicionalnim ambijentom.
         
       
         
 
Ljubitelji čiste i netaknute prirode moraju posjetiti planinu Biokovo gdje je moguce vidjeti svu raznovrsnost divljih životinja i biljaka.
         
       
         
Sa planinskih vrhova puca neopisiv pogled na otoke, Makarsku Rivijeru, srednju Dalmaciju.
   
 
   
Isplanirajte svoj boravak u Makarskoj i napravite neke jednodnevne izlete i otkrijte skrivenu stranu Dalmacije i zaleđa.
   
Izleti: Biokovo, Rafting na Cetini, Dubrovnik, Split, Brodom Brač i Hvar, Grad Hvar, Slapovi Krke, Crveno i Modro jezero, Mostar, Međugorje, Korčula brodom, Plitvička jezera, berba grožđa, Zadar, berba Maslina...
   

Želite li u Makarskoj ili okolici provesti samo vikend ili dulji odmor, smještaj za vaš odmor pronađite u nekoj od privatnih kuća na našoj stranici uz posebne postsezonske cijene.

   

 
Kontakt
 
Ime :
* email:
* ponovite email:
* naslov:
 

* Vaš tekst:

obvezno upisati*
 

   


Privatni Smještaj:

apartments Ravlic Makarsla

apartments Centar Makarska

apartments Emilija Makarska

apartments Filipeti Makarska

Apartments Ana Makarska

rooms and apartments Pirak Makarska

apartments Milan Makarska

više...