Apartmani Emilija


Makarska

               

Apartman 1
Apartman, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, kuhinja, dnevna soba, TV SAT, klima, pogled na more, wifi internet, garaža
Available:

Apartman 2
Apartman 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinja, dnevna soba, TV SAT, klima, wifi internet, garaža
Available:

Apartman 3
Apartman 3, spavaća soba, dnevni boravak, blagavaonica, kuhinja, veliki balkon sa pogledom na more, klima uređaj,
wifi internet, garaža

Available:

 

 


Želite li svoj odmor provesti u ugodnom okruženju, bez mnogo gužve i gradske buke onda su Apartmani Perkušić pravi izbor za vas.
Naša kuća je udaljena tek 700 metara od centra grada, ulicom koja od samog centra uzbrdo vodi do kuće, te oko 1200 metara od plaže.
Iako je kuća smještena malo dalje to je još jedna pozitivna stvar, jer gosti mogu sa balkona uživati u prekrasnom pogledu na grad i obližnje otoke.
Gosti željni noćnih izlazaka također imaju prednost kad koriste naše apartmane, jer do centra im treba pješke tek 15 min., a nakon izlaska mogu se naspavati, a da ih pri tom ne ometa gradska buka i zvukovi automobila.

                   
     
 


Svim našim gostima preporučujemo odlazak na plažu s automobilom, no ukoliko volite pješačiti vaša šetnja do glavne plaže će trajati od prilike 20-30min. U blizini kuće našim gostima stoji na raspolaganju parking i garaža čije je korištenje uključeno u cijenu bez posebne nadoplate. Apartmani se nalaze na trećem katu obiteljske kuće, svaki od njih ima svoj balkon odakle se pruža prekrasan pogled na grad, more i otoke. Apartmani su novi, lijepo uređeni i opremljeni svim potrebnim kako bi se naši gosti osjećali kao kod kuće. Svi apartmani su klimatizirani te imaju SAT/TV, kuhinje su opremljene svom potrebnom opremom (kuhinjski pribor, tanjuri, čaše, teče, mikrovalna, kuhalo za vodu, aparat za kavu), te je moguće korištenje roštilja. U cijenu boravka je također uključeno i korištenje wireless interneta. Te su vam vaši domaćini na raspolaganju 24h dnevno, za sva vaša pitanja, molbe, želje.

                     
 

Apartman 1


Slobodno:

 
         
 

Apartman 2

Slobodno:

         
 
Eksterijer
     
   
 
 
 
     Lokacija