Lajkajte nas na facebooku

Rukometni turnir 2014 album fotografijaRukometni turnir 2010 slike

Rukometni turnir 2009 slike

Rukometni turnir 2008 slike

Rukometni turnir 2007 slike

Rukometni turnir 2006 slike


 

 


23. Međunarodni rukometni turnir Makarska 2021

Sport dome makarska sport dome makarska inside sport dome makarska inside sport dome makarska inside sport dome makarska

Svake godine u lipnju u Makarskoj se održava Međunarodni rukometni turnir. Turnir koji traje 5 dana 26.06.-30.06.2021. okuplja mlade rukometaše i rukometašice iz svih zemalja diljem Europe.

 

Turnir počinje svečanošću otvorenja na glavnom Makarskom trgu 26.06, prva utakmica se igra već 26.06 u jutarnjim satima. Zadnje utakmice se igraju 30.06 do 20:00, a turnir završava svečanom dodjelom nagrada rukometašima i klubovima u 21:00 .

Svi sudionici trebaju doći 25.06 te su dužni sudjelovati na ceremoniji zatvaranja turnira te podjele nagrada 30.06 u večernjim satima.

Na turniru 2021. mogu sudjelovati rukometaši i rukometašice godišta 2003/2004 , 2005/2006, 2007/2008, 2009/2010

Rezultate svih utakmica tjekom turnira mogu se pratiti na stranicama Sportilus link.

Svaki tim igra minimalno 5 utakmica u 5 dana. I svi timovi su dužni odigrati sve utakmice prema rasporedu bez obzira na plasman.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru je 120 eur za 1 tim, 220 eur za 2 tima, 310 eur za 3 tima, 390 eur za 4 tima, 50 eur za svaki dodatni tim.

Svim sudionicima u slučaju potrebe za vrijeme utakmice na terenu biti će osigurana medicinska njega od strane organizatora. Osiguranje ne obuhvaća osiguranje sudionika van sportskih terena i eventualne ozljede koje nisu nastale na utakmici.

Za vrijeme turnira i boravka u Makarskoj svi igrači, treneri, i roditelji uživaju u kupanju i sunčanju kao i ostalim ljetnim radostima na prekrasnim makarskim plažama.

Utakmice se igraju na otvorenim igralištima, ali i u novoj gradskoj dvorani u Makarskoj. Ako želite sudjelovati u turniru za više informacija možete nam poslati email na handball@makarska-online.net i dati ćemo vam odgovore na vaša pitanja .

Sudionici turnira mogu biti smješteni u partner makarskim hotelima ili u partner privatnom smještaju . Veliki izbor privatnog smještaja koji je blizu rukometnih igrališta i centra Makarske možete naći na našoj stranici . Također, polupansion može biti organiziran u kombinaciji s privatnim iznajmljivačima i restoranima. Veće grupe dobivaju popust na cijenu na smještaj. Maris Travel agencija organizira smještaj za sudionike turnira jer smo ugovorna agencija od organizatora turnira.

Sve grupe koje sudjeluju na turniru mogu rezervirati smještaj isključivo preko organizatora ili agencije Maris Travel .

Obveze tima tijekom boravka u smještaju:
- u svakoj kući treba biti minimalno jedan trener koji će paziti na djecu
- prije dolaska je potrebno poslati agenciji raspored i imena osoba po apartmanima, također kontakt broj mobitela od svakog trenera koji boravi u kućama.

- Prijava u privatne apartmane je moguća prvi dan od 13:00, u hotele od 14:00. Odjava iz apartmana zadnji dan je do 10:00, iz hotela do 11:00.
- svi sudionici su dužni poštivati kućni red hotela i privatnih apartmana u kojima borave.
- vrijeme dolaska na pansion (doručak, ručak, večera) dogovara se sa restoranom dan prije za sljedeći dan. Molimo da se poštuje vrijeme dolaska.
- sve štete nastale u apartmanima ili hotelima dužni ste u dogovoru sa vlasnikom kompenzirati.

 

Za vrijeme boravka u Makarskoj, rukometaši i njihovi pratitelji mogu izabrati da posjete razne kulturne i povijesne znamenitosti, jednodnevne izlete, fish piknik, posjetiti susjedna mjesta, rafting ili uživati u ljetnom noćnom životu u cocktail barovima Makarske.

Obavijestiite svoje rukometne klubove o ovoj jedninstvenoj prilici koja kombinira svijet sporta i nezaboravne ljetne aktivnosti u Makarskoj!

Dođite i uvjerite se!

 

 

Smještaj u privatnim apartmanima

 
 
 

Sportski objekti

sport dome makarska sport dome makarska sport dome makarska inside sport dome makarska handball in sport dome makarska handball in sport dome makarska

handball in sport dome makarska swimming pool makarska olympic pool makarska swimming pool makarska swimming pool makarska table tennis makarska

table tennis makarska table tennis makarska gym makarska gym makarska gym makarska football field makarska

tennis makarska tennis makarska

running track makarska running track makarska

 
Copyright Makarska-Online.Net partner turnira