Lajkajte nas na facebooku

Rukometni turnir 2014 album fotografijaRukometni turnir 2010 slike

Rukometni turnir 2009 slike

Rukometni turnir 2008 slike

Rukometni turnir 2007 slike

Rukometni turnir 2006 slike


 

 


22. Međunarodni rukometni turnir Makarska 2019

Sport dome makarska sport dome makarska inside sport dome makarska inside sport dome makarska inside sport dome makarska

Svake godine u lipnju u Makarskoj se održava Međunarodni rukometni turnir. Turnir koji traje 5 dana 26.06.-30.06.2019. okuplja mlade rukometaše i rukometašice iz svih zemalja diljem Europe.

 

Turnir počinje svečanošću otvorenja na glavnom Makarskom trgu 26.06, prva utakmica se igra već 26.06 u jutarnjim satima. Zadnje utakmice se igraju 30.06 do 20:00, a turnir završava svečanom dodjelom nagrada rukometašima i klubovima u 21:00 .

Na turniru 2018 mogu sudjelovati rukometaši i rukometašice godišta 2002/2003, 2004/2005, 2006/2007, 2008

Svaki tim igra minimalno 5 utakmica u 5 dana. I svi timovi su dužni odigrati sve utakmice prema rasporedu bez obzira na plasman.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru je 120 eur za 1 tim, 220 eur za 2 tima, 310 eur za 3 tima, 390 eur za 4 tima, 50 eur za svaki dodatni tim.

Za vrijeme turnira i boravka u Makarskoj svi igrači, treneri, i roditelji uživaju u kupanju i sunčanju kao i ostalim ljetnim radostima na prekrasnim makarskim plažama.

Utakmice se igraju na otvorenim igralištima, ali i u novoj gradskoj dvorani u Makarskoj. Ako želite sudjelovati u turniru za više informacija možete nam poslati email na handball@makarska-online.net i dati ćemo vam odgovore na vaša pitanja .

Sudionici turnira mogu biti smješteni u makarskim hotelima ili u privatnom smještaju . Veliki izbor privatnog smještaja koji je blizu rukometnih igrališta i centra Makarske možete naći na našoj stranici . Također, polupansion može biti organiziran u kombinaciji s privatnim iznajmljivačima i restoranima. Veće grupe dobivaju popust na cijenu na smještaj. Maris Travel agencija organizira smještaj za sudionike turnira jer smo ugovorna agencija od organizatora turnira.

Sve grupe koje sudjeluju na turniru mogu rezervirati smještaj isključivo preko organizatora ili agencije Maris Travel

Za vrijeme boravka u Makarskoj, rukometaši i njihovi pratitelji mogu izabrati da posjete razne kulturne i povijesne znamenitosti, jednodnevne izlete, fish piknik, posjetiti susjedna mjesta, rafting ili uživati u ljetnom noćnom životu u cocktail barovima Makarske.

Obavijestiite svoje rukometne klubove o ovoj jedninstvenoj prilici koja kombinira svijet sporta i nezaboravne ljetne aktivnosti u Makarskoj!

Dođite i uvjerite se!

 

 

Smještaj u privatnim apartmanima

 
 
 

Sportski objekti

sport dome makarska sport dome makarska sport dome makarska inside sport dome makarska handball in sport dome makarska handball in sport dome makarska

handball in sport dome makarska swimming pool makarska olympic pool makarska swimming pool makarska swimming pool makarska table tennis makarska

table tennis makarska table tennis makarska gym makarska gym makarska gym makarska football field makarska

tennis makarska tennis makarska

running track makarska running track makarska

 
Copyright Makarska-Online.Net partner turnira